Districtsledenvergadering Overijssel

Let op: datum is veranderd naar 1 november 2017

Het bestuur heet u graag welkom bij deze vergadering Een oude traditie wordt weer in ere hersteld. Wij heten u welkom aan een eenvoudig buffet voorafgaand aan onze ledenvergadering. Onder genot van een hapje kunnen wij in informele sfeer kennismaken, waar nodig, en vooral kennis en ervaringen uitwisselen. Een goede voorbereiding voor onze vergadering. Vanaf 17.30 uur is de inloop en om 18.00 uur gaan we aan tafel.

Om 18:45 uur is er een korte pauze waarna om 19:00 uur precies onze vergadering aanvangt. Agenda en bijbehorende stukken worden op onze website http://overijssel.vvn.nl/ gepubliceerd. De stukken voor de Verenigingsraad op 3 november aanstaande worden via de VVN-website, alleen toegankelijk voor VVN vrijwilligers met inlogcode, gepubliceerd. Na afloop van de vergadering rond 21:00 uur is er nog gelegenheid om na te praten.

Wij rekenen op uw komst. Er zijn voldoende belangrijke zaken te bespreken zoals onze activiteiten in Overijssel voor 2018 lokaal en provinciaal, maar ook belangrijke landelijke zaken zoals deze op de komende Verenigingsraad van VVN aan de orde zullen komen.

Aanmelden

Komt u ook naar de districtsledenvergadering? Meld u s.v.p. vóór 26 oktober a.s. aan via dit aanmeldformulier. Komt u ook?!

Startdatum

woensdag, 01 november 2017 - 17:30

Einddatum

woensdag, 01 november 2017 - 21:00

Locatie

HOTEL RESTAURANT HET ROODE HERT

Straatnaam

Hessenweg

Huisnummer

41

Plaatsnaam

7722 PJ Dalfsen

Provincie

Overijssel

Type evenementen

Vergadering