Kennisdag VVN Oost 30 september 2017 Ootmarsum

Gasterij Oatmossche in Ootmarsum

Veilig Verkeer Nederland vindt het belangrijk dat vrijwilligers zich kunnen blijven ontwikkelen en kennis met elkaar kunnen delen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een kennisdag. Deze wordt georganiseerd op zaterdag 30 september 2017 van 10.00 tot 16.00 uur.

Het bestuur van het District Overijssel heet u van harte welkom in Ootmarsum, Twente. Wij hebben dit jaar als gastheer optredens voor jullie allen doelbewust gekozen voor dit schitterende stadje. Ootmarsum wordt ook wel 'het kunststadje van het Oosten' genoemd. Het pittoreske stadje wordt dan ook regelmatig bezocht door kunstliefhebbers, die hun hart kunnen ophalen in de vele galerieën en verschillende musea.

Het ochtendprogramma, inclusief de workshops 'Trends rondom Verkeer en Mobiliteit', 'Duurzaam veilig verkeer', 'Inleiding in de Verkeerspsychologie' en 'Score-app praktisch verkeersexamen' speelt zich af bij Gasterij Oatmossche. Deze Gasterij heeft een unieke ligging.

Het programma voor de middag biedt u allen de mogelijkheid om op een ongedwongen wijze kennis te maken met alles wat Ootmarsum te bieden heeft. U kunt kiezen uit de volgende actviteiten: 1. een stadswandeling door Ootmarsum; 2. demonstratie glasblazen; 3. wijnproeverij; 4. bezoek aan schoolmuseum Educatorium. Alle excursies vertrekken vanaf het plein voor Gasterij Oatmossche.

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld voor onze Kennisdag, dan kan dat alsnog door u aan te melden via de volgende link:

https://overijssel.vvn.nl/kennisdagoost

Het bestuur van District Overijssel wenst jullie mede namens de besturen van Flevoland en Gelderland een hele plezierige en leerzame Kennisdag 2017.